Wetenschappelijk onderzoek over CellulitiX™

Anti Cellulite Crème met wetenschappelijke achtergrond

WETENSCHAP ACHTER actieve bestanddelen IN CELLULITIX™ CRÈME

Voordat CellulitiX™ op de markt kwam is er jarenlang onderzoek gedaan naar effectieve, wetenschappelijk bewezen anti-cellulitis stoffen. Plastisch chirurg Dr. Volkan Tanaydin heeft onderzocht welke stoffen, in welke samenstelling en in welke dosering, de sterkste anti-cellulitis werking hebben. Belangrijk hierbij was dat de gekozen bestanddelen in een zo optimaal mogelijke dosering en in een stabiele samenstelling samengebracht werden tot een sterke anti cellulite crème. De bestanddelen die in hoge dosering in CellulitiX™ voorkomen, zijn: Adiposlim™, cafeïne en retinylpalmitaat. De combinatie van deze stoffen levert een sterke ‘cellulite killer’ op, die cellulitis op verschillende manieren aanpakt en aanzienlijke resultaten oplevert.*
  1. Minder vetopslag in de vetcellen
  2. Meer vetverbranding 
  3. Meer vetafbraak en vetuitscheiding
  4. Minder aanmaak van vetcellen
  5. Meer afvoer van schadelijke afvalstoffen
  6. Meer bescherming tegen huidbeschadiging
  7. Meer versterking van de huid 

ADIPOSLIM™

Adiposlim™ remt het enzym Lipoproteïne Lipase (LPL). Dit enzym zorgt ervoor dat vetten uit de voeding afgebroken worden, waardoor de vetbestanddelen opgenomen kunnen worden in vetcellen. Door LPL te remmen kan het vet niet opgeslagen worden. Tevens remt Adiposlim™ de opname van bestanddelen van vet (vrije vetzuren) in de vetcellen. Anti cellulite crème CellulitiX™ bevat een hoge dosering Adiposlim™.

Anti cellulite crème adiposlim werking

Vrije vetzuren in de vetcellen kunnen verbrand worden, zodat er energie vrijkomt in de vorm van ATP (Adenosine Trifosfaat). Deze energie is nodig om allerlei stofwisselingsprocessen in gang te zetten. Adiposlim™ stimuleert deze vetverbranding. Er komt meer energie vrij.

Anti cellulite crème adiposlim werking

Adiposlim™ stimuleert ook de vetafbraak en vetuitscheiding in de vetcellen. Dit doet Adiposlim™ onder andere door het reguleren van verschillende ‘receptoren‘ in de celwand van de vetcellen. Deze receptoren ontvangen signalen om meer of juist minder vet af te breken. Adiposlim™ activeert de receptoren die zorgen voor meer vetafbraak en remt de receptoren die zorgen voor minder vetafbraak.

Anti cellulite crème adiposlim werking

CAFEÏNE

Cafeïne remt de ontwikkeling van stamcel tot volwassen vetcel door de aanmaak van ‘adipogenese factoren’ te verhinderen, zoals lipoproteïne lipase. Deze stoffen zorgen er normaal voor dat er uit een stamcel een volwassen vetcel kan ontstaan. Door dit te blokkeren worden er geen vetcellen aangemaakt. Ook zorgt cafeïne voor de afvoer van schadelijke afvalstoffen naar lymfevaten. Anti cellulite crème CellulitiX™ bevat een hoge dosering cafeïne.

Anti cellulite crème cafeïne werking

In de huid ontstaan allerlei schadelijke stoffen (vrije radicalen) die gevormd worden door invloeden van binnen of buiten het lichaam (zoals nicotine of UV-straling). Cafeïne heeft een anti-oxidante werking en remt de werking van een aantal van deze vrije radicalen. Door de werking van deze vrije radicalen te blokkeren treedt er minder huidveroudering op: er ontstaan minder huidrimpels, minder huidverkleuringen en de huid is meer elastisch.

Anti cellulite crème cafeïne werking

Ook stimuleert cafeïne de vetafbraak en vetuitscheiding door regulatie van verschillende, zogenaamde ‘adrenerge‘ receptoren in de celwand van de vetcel. Zo stimuleert cafeïne de Bèta-adrenerge receptoren en remt het de Alfa-adrenerge receptoren. Hierdoor én door meer aanmaak van adrenaline en noradrenaline wordt er meer vet afgebroken. Ook heeft cafeïne een directe, stimulerende werking op de uitscheiding van vet uit de vetcellen.

Anti cellulite crème cafeïne werking

RETINOÏDEN

Net zoals cafeïne zorgen retinoïden ervoor dat de aanmaak van Matrix Metalloproteïnases (MMP’s) die vrijkomen onder invloed van UV-straling en andere schadelijke invloeden geremd wordt. Door deze remming wordt er meer collageen in de dermis aangemaakt en is de huid meer elastisch. Retinoïden stimuleren ook direct de collageenaanmaak. Anti cellulite crème CellulitiX™ bevat een hoge dosering retinoïden.

Anti cellulite crème retinol werking

Retinoïden stimuleren de proliferatie, differentiatie en verhoorning van huidcellen in de epidermis, waardoor de epidermis (hoornlaag) vitaal blijft en een goede barrière vormt tegen schadelijke stoffen van buitenaf. In de dermis stimuleren retinoïden ook de aanmaak van fibroblasten en procollageen dat omgezet wordt in collageen, waardoor er een sterkere, elastische dermis ontstaat.

Anti cellulite crème retinol werking

Retinoïden remmen de ontwikkeling van stamcel tot volwassen vetcel door de aanmaak van bepaalde ‘adipogenese factoren’ te verhinderen. Door remming van deze stoffen, worden er minder vetcellen aangemaakt. Ook wordt de ontwikkeling tot volwassen vetcel geremd door koppeling van de retinoïden met receptoren in de celkern van de vetcel.

Anti cellulite crème retinol werking

De drievoudige werking van deze bestanddelen werkt versterkend en heeft daardoor een maximale anti-cellulitis werking. We hebben Adiposlim™, cafeïne en retinylpalmitaat op bijzondere wijze, maar vooral in hoge doseringen, gebundeld in het Betan CellumiX Triple Component™ en toegevoegd aan de CellulitiX™ Crème. 92% van de vrouwen heeft binnen 4 tot 6 weken resultaat en is tevreden. Zij genieten nu dagelijks van de voordelen van een gladdere huid*.

Hopelijk weet je nu meer over de wetenschappelijk bewezen ingrediënten van onze anti cellulite crème CellulitiX™. Heb je nog een vraag over cellulitis of anti-cellulitis behandelingen? Chat met een van onze cellulitis experts of stuur ons een email

Wetenschappelijk bewezen anti-cellulitis crème van plastisch chirurgen en apothekers

The Best Anti Cellulite Cream and Massager by CellulitiX
Anti Cellulitis Crème en Anti Cellulitis Massager door CellulitiX – Wetenschappelijk Bewezen Cellulitis Behandeling Ontwikkeld door Plastisch Chirurgen en Apothekers

In stock / Shipping Available

GEEN RESULTAAT, GELD TERUG. GRATIS VERZENDING. 

REVOLUTIONAIRE ANTI CELLULITIS CRÈME – Klinisch bewezen cellulite behandeling met overtuigende resultaten.

SNEL CELLULITIS VERWIJDEREN – Door plastisch chirurgen aangeraden als de beste cellulite crème om cellulite te verwijderen.

ZICHTBARE RESULTATEN – 92% heeft binnen 4 tot 6 weken een zichtbaar resultaat en raadt CellulitiX™ aan vriendinnen aan.

ONTWIKKELD DOOR EXPERTS – Ontwikkeld door een uniek team van hoogopgeleide, Nederlandse plastisch chirurgen en apothekers.

Maestro
Mastercard
PayPal
Visa
69.95

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

ONTVANG KORTINGSCODES, TIPS & TRICKS, EN NOG VEEL MEER!