Gebruikswijze

Hoe kom je van cellulitis af CellulitiX

Hoe kom je van cellulitis af met het CELLULITIX™ Behandelplan

GEBRUIKSWIJZE CELLULITIX™ CRÈME EN MASSAGER

Iedereen wil natuurlijk weten: ‘hoe kom je van cellulitis af?’ Volg je onderstaande instructies over het gebruik van CellulitiX™ Crème & Massager, dan zal je huid er stralend uitzien binnen 4 tot 6 weken.* Deze behandeling is de gemakkelijkste manier om cellulite te verminderen op benen, heupen en billen! 

  1. Duw de pomp 1-3 keer volledig in en plaats de CellulitiX™ Crème op de top van uw wijsvinger
  2. Verspreid de CellulitiX™ Crème dun op het te behandelen gebied
  3. Masseer als laatste het behandelde gebied 5 minuten lang met de CellulitiX™ Massager met cirkelbewegingen. Als uw huid echter tijdens het masseren na een paar minuten droog wordt, kunt u (baby)olie gebruiken om de resterende vijf minuten van de massage te voltooien in plaats van meer CellulitiX™ Crème te gebruiken. Zo voorkomt u dat de fles niet te snel leeg raakt, zonder bijwerkingen.
Hoe kom je van cellulitis af CellulitiX gebruikswijze

Wanneer u het product voor de eerste keer gebruikt, kan het nodig zijn om de dispenser te “ontluchten”. Er is een schijf die de crème naar boven stuwt. Deze kan incidenteel vast komen te zitten, en het kan nodig zijn om de onderkant van de fles 3-4 keer op een plat, hard oppervlak te kloppen, en daarna de dispenser langzaam 15-20 keer ondersteboven te pompen. Als het begint te pompen kunt u zoals normaal rechtop pompen. Als de dispenser op enig moment niet meer werkt, herhaalt u eenvoudigweg de “ontluchtingsmethode”. Wij raden niet aan dat u de verpakking uit elkaar haalt. Houd er rekening mee dat er geen “rietje” in de verpakking zit.

CELLULITIX™ KUURSCHEMA

Uit ons onderzoek is gebleken dat niet iedereen hetzelfde CellulitiX™ kuurschema hoeft te volgen om het gewenste effect te krijgen en te behouden. Het resultaat is namelijk afhankelijk van de manier waarop je de crème gebruikt, denk bijvoorbeeld aan hoe vaak je de crème gebruikt, de hoeveelheid crème die je gebruikt en hoe goed je masseert, maar het resultaat is ook afhankelijk van andere factoren zoals: de ernst van de cellulitis, je leeftijd en gewicht, hoeveel je beweegt/sport, hoeveel je rookt en je eetpatroon. We hebben daarom verschillende kuurschema’s bij vrouwen onderzocht en we hebben aangetoond dat er drie kuurschema’s zijn die het meest optimale resultaat bieden en die volgens de vrouwen het meest gebruiksvriendelijk zijn.

De 3 CellulitiX™ kuurschema's:

1. Shockfasekuur

92% van de vrouwen behaalt uitstekende resultaten met deze intensieve, kortdurende shockfasekuur*. Deze kuur is geschikt voor vrouwen met matige tot ernstige cellulitis die in korte tijd egalere billen en benen willen. Door de intensieve behandeling voelen de billen en benen na 2 weken al strakker aan en is er binnen 4 tot 6 weken significant minder cellulitis te zien.

De uitvoering: maak de CellulitiX™ Crème dispenser geheel op door 2x daags te smeren gedurende ongeveer 4 – 6 weken.

2. Behandelfasekuur

De behandelfasekuur is minder intensief dan de shockfasekuur en is geschikt voor vrouwen met beperkte cellulitis of vrouwen die over een langere periode op continue wijze het anti-cellulitis resultaat willen behouden. Dit behandelschema levert egale billen en benen op voor een langere periode (gemiddeld 4-5 maanden). De behandelfasekuur is uiterst geschikt als vervolg op de intensieve shockfasekuur voor een maximaal aanhoudend effect.*

De uitvoering: maak de volledige CellulitiX™ Crème dispenser geheel op door 1x daags te smeren gedurende ongeveer 12 weken.

3. Onderhoudsfasekuur

Voor vrouwen die hun cellulitis op continue wijze behandeld hebben met de shockfasekuur en/of behandelfasekuur en dit resultaat wensen te behouden, adviseren wij om te kiezen voor de onderhoudsfasekuur. Deze kuur is door het minder intensieve schema meer gebruiksvriendelijk en levert op de lange termijn een constant huidverbeterend effect op.*

De uitvoering: maak de volledige CellulitiX™ Crème dispenser geheel op door 1x per twee dagen te smeren (1 dispenser is goed voor +/- 20 weken).

Bij elke kuur raden wij aan om de CellulitiX™ Massager te gebruiken voor een optimale penetratie van de crème door de huid. Dit bevordert de duur en intensiteit van de anti-cellulitis werking.

Hopelijk na het lezen van de instructies begrijp je het behandelplan met CellulitiX™ Crème & Massager beter. Wil je nog meer weten over de vraag ‘hoe kom je van cellulitis af?’ Chat met een van onze cellulitis experts of stuur ons een email.

Wetenschappelijk bewezen anti-cellulitis crème van plastisch chirurgen en apothekers

The Best Anti Cellulite Cream and Massager by CellulitiX
Anti Cellulitis Crème en Anti Cellulitis Massager door CellulitiX – Wetenschappelijk Bewezen Cellulitis Behandeling Ontwikkeld door Plastisch Chirurgen en Apothekers

In stock / Shipping Available

GEEN RESULTAAT, GELD TERUG. GRATIS VERZENDING. 

REVOLUTIONAIRE ANTI CELLULITIS CRÈME – Klinisch bewezen cellulite behandeling met overtuigende resultaten.

SNEL CELLULITIS VERWIJDEREN – Door plastisch chirurgen aangeraden als de beste cellulite crème om cellulite te verwijderen.

ZICHTBARE RESULTATEN – 92% heeft binnen 4 tot 6 weken een zichtbaar resultaat en raadt CellulitiX™ aan vriendinnen aan.

ONTWIKKELD DOOR EXPERTS – Ontwikkeld door een uniek team van hoogopgeleide, Nederlandse plastisch chirurgen en apothekers.

Maestro
Mastercard
PayPal
Visa
69.95

*Onze studies tonen aan dat 92% van de vrouwen binnen 4 tot 6 weken zichtbaar resultaat hebben én zou CellulitiX™ aanbevelen aan vriendinnen. Desondanks kunnen we helaas geen garantie geven dat uw cellulitis zal verminderen of dat u tevreden zult zijn met ons product. Mocht dit het geval zijn, kunt u wel in aanmerking komen voor onze “niet goed, geld terug” actie (zie onze algemene voorwaarden).

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

ONTVANG KORTINGSCODES, TIPS & TRICKS, EN NOG VEEL MEER!