CellulitiX Triple Treatment

Putjes in benen behandelen met de nieuwe 2018 CellulitiX™ Triple Treatment

Eenvoudige cellulite behandeling voor een stralende huid

De CellulitiX™ Triple Treatment is een vier weken durend programma dat is ontwikkeld door ons team van plastisch chirurgen en apothekers om je te helpen cellulitis (sinaasappelhuid, putjes in benen) effectief te behandelen. Het programma is mede ontwikkeld door onze persoonlijke gezondheidscoach Anna de Kok.

Mensen worden zich steeds meer bewust van onvolkomenheden aan hun lichaam, vooral in dit tijdperk waarin vrouwen steeds obsesiever worden in het krijgen van een ‘perfect lichaam’. We zien nu dat vrouwen veel inspanningen doen om hun uiterlijk te beschermen, waardoor cellulitis een ernstiger probleem is dan ooit tevoren.

Een heleboel vrouwen schamen zich voor hun uiterlijk en durven zelfs hun benen niet in het openbaar te laten zien. De meeste vrouwen die we de afgelopen jaren hebben gesproken, vertellen ons dat ze al van alles van strikte diëten tot het doen van oefeningen en dure cellulitisbehandelingen hebben geprobeerd, maar weinig tot geen positieve resultaten hebben gemerkt. De vrouwen vertelden ons ook dat het eigenlijk een verspilling van geld en tijd, evenals energie, is geweest. Maar ongeacht wat je cellulitisverhaal ook is, we hebben goed nieuws voor je! En dat goede nieuws is dat cellulitis écht behandelbaar is.

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar cellulitis en kwamen tot de conclusie dat veel cellulitisbehandelingen de verkeerde problemen aanpakken. Als gevolg daarvan hebben we ons bezighouden met het ontwikkelen van een behandelingsplan dat de werkelijke oorzaken van cellulitis aanpakt. Naar aanleiding van ons onderzoek hebben we een wetenschappelijk bewezen programma ontwikkeld, dat zowel vroege als gevorderde gevallen van cellulitis behandelt. Voor diegenen die snelle resultaten willen hebben, hebben we samen met onze persoonlijke coach Anna de Kok de CellulitiX™ Triple Treatment ontwikkeld.

De drie pijlers van CellulitiX™ Triple Treatment zijn:

  1. Optimalisatie van de voedingsstatus
  2. Gezonde oefeningen
  3. CellulitiX™ anti cellulitis behandeling

 

Hopelijk begrijp je nu welke onderdelen van het behandelplan belangrijk zijn om putjes in benen effectief te verminderen. Heb je nog een vraag over cellulitis of anti-cellulitis behandelingen? Chat met een van onze cellulitis experts of stuur ons een email.

The Best Anti Cellulite Cream and Massager by CellulitiX
Anti Cellulitis Crème en Anti Cellulitis Massager door CellulitiX – Wetenschappelijk Bewezen Cellulitis Behandeling Ontwikkeld door Plastisch Chirurgen en Apothekers

In stock / Shipping Available

GEEN RESULTAAT, GELD TERUG. GRATIS VERZENDING. 

REVOLUTIONAIRE ANTI CELLULITIS CRÈME – Klinisch bewezen cellulite behandeling met overtuigende resultaten.

SNEL CELLULITIS VERWIJDEREN – Door plastisch chirurgen aangeraden als de beste cellulite crème om cellulite te verwijderen.

ZICHTBARE RESULTATEN – 92% heeft binnen 4 tot 6 weken een zichtbaar resultaat en raadt CellulitiX™ aan vriendinnen aan.

ONTWIKKELD DOOR EXPERTS – Ontwikkeld door een uniek team van hoogopgeleide, Nederlandse plastisch chirurgen en apothekers.

Maestro
Mastercard
PayPal
Visa
69.95