Studie Resultaten

BEHANDELRESULTATEN CellulitiX™: GEEN DIKKE BENEN MET CELLULITIS MEER

INDRUKWEKKENDE ANTI CELLULITIS RESULTATEN

Wetenschappelijk onderzoek naar het gebruik van CellulitiX™ Crème & Massager heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat vrouwen na 1 week een strakker gevoel ervaren en er na 4 tot 6 weken een zichtbare verbetering van de cellulitis optreedt*. Alle resultaten zijn gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek. De voor en na foto’s zijn van deelnemers uit verschillende studies. Via deze studies zijn de effecten van de CellulitiX™ kuur bij vrouwen in diverse leeftijdsgroepen onderzocht.

Eerste Studie

De eerste (pilot-) studie werd uitgevoerd bij een serie van 11 vrouwen (n=11, gemiddelde leeftijd 32 jaar), waarbij eerst gedurende een periode van ongeveer 4 tot 6 weken de vrouwen de CellulitiX™ Crème 2x daags (s’ ochtends en s’ avonds) dun aanbrachten op het te behandelen gebied en vervolgens gedurende 5 minuten masseerden met de speciaal hiervoor ontwikkelde CelluliTiX™ Massager. Bijna alle vrouwen gaven aan dat ze na een periode van 1 week al bemerkten dat het gebied strakker ging aanvoelen. Na 4 weken was er een duidelijke verbetering bij de meeste vrouwen te zien: slechts bij 2 een geringe verbetering of (nog) geen verschil. De gemiddelde omtrek afname van het bovenbeen was links 2,4 cm en rechts 2,5 cm. Op de schaal van 1 tot 5 werd:

  1. De uitstraling en het gebruiksgemak van het product beoordeeld als gemiddeld 4,1
  2. Het effect van het product na 6 weken gescoord met gemiddeld een 3,9
  3. Een eindscore van gemiddeld een 4,1
  4. 10 / 11 vrouwen zouden het product absoluut aanraden bij hun vriendinnen
Na deze kuur van 1 volle dispenser CellulitiX™ Crème ging men over op het gebruik van 1x daags van de CellulitiX™ Crème in combinatie met de CellulitiX™ Massager gedurende ongeveer 12 weken: hiermee werd het verkregen resultaat nog beter. Tot slot ging men over op een onderhoudgebruik van de CellulitiX™ Crème met Massager 1x per twee dagen waarmee het resultaat stabiel bleef. 3 patiënten gaven toestemming om hun resultaten (medische foto’s) te publiceren.
Dikke benen resultaten CellulitiX

Tweede Studie

Op basis van de goede resultaten uit onze eerste studie en een enthousiaste personal coach Anna de Kok is er vervolgens in samenwerking met ons in haar instituut een tweede studie gestart in combinatie van leefstijladviezen en een aangepast fitness programma. Het leek er erg sterk op dat de motivatie en therapietrouw van de patiënten zeer belangrijk was voor de goede effecten die we zagen. Behalve door het gebruik van de CellulitiX™ Crème in combinatie met de CellulitiX™ Massager wilden wij nog meer effect bereiken: daarom hebben we  samen met personal coach Anna de Kok besloten om, naast de CellulitiX™ behandeling, ook leefstijladviezen te geven samen met goede begeleiding door een personal coach: zo is de “CellulitiX™ triple treatment”  geboren. Het is namelijk ook bekend dat leefstijlverandering een verbetering van cellulitis kan geven. Wederom waren de eerste verbeteringen na de eerste 2 weken zichtbaar. Na 6 weken werd er geëvalueerd. Op een schaal van 1 tot 5 werd:

  1. De uitstraling en het gebruiksgemak van het product beoordeeld als gemiddeld 4,5.
  2. Het effect van het product na 6 weken gescoord met gemiddeld een 3,9
  3. Een eindscore van gemiddeld een 4,1
  4. 11 / 12 vrouwen zouden het product absoluut aanraden bij hun vriendinnen
Al met al zeer goede scores die vergelijkbaar waren met vergelijkbare scores uit onze eerste studie. 4 patiënten gaven toestemming om hun resultaten (medische foto’s) te publiceren.

Hopelijk weet je nu meer over de klinische resultaten van CellulitiX™ Crème & Massager en kun je gedag zeggen tegen die dikke benen met cellulitis!* Heb je nog een vraag over cellulitis of anti-cellulitis behandelingen? Chat met een van onze cellulitis experts of stuur ons een email

Wetenschappelijk bewezen anti-cellulitis crème van plastisch chirurgen en apothekers

The Best Anti Cellulite Cream and Massager by CellulitiX
Anti Cellulitis Crème en Anti Cellulitis Massager door CellulitiX – Wetenschappelijk Bewezen Cellulitis Behandeling Ontwikkeld door Plastisch Chirurgen en Apothekers

In stock / Shipping Available

GEEN RESULTAAT, GELD TERUG. GRATIS VERZENDING. 

REVOLUTIONAIRE ANTI CELLULITIS CRÈME – Klinisch bewezen cellulite behandeling met overtuigende resultaten.

SNEL CELLULITIS VERWIJDEREN – Door plastisch chirurgen aangeraden als de beste cellulite crème om cellulite te verwijderen.

ZICHTBARE RESULTATEN – 92% heeft binnen 4 tot 6 weken een zichtbaar resultaat en raadt CellulitiX™ aan vriendinnen aan.

ONTWIKKELD DOOR EXPERTS – Ontwikkeld door een uniek team van hoogopgeleide, Nederlandse plastisch chirurgen en apothekers.

Maestro
Mastercard
PayPal
Visa
69.95

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

ONTVANG KORTINGSCODES, TIPS & TRICKS, EN NOG VEEL MEER!