Shipping and Return Policy

Verzendkosten

Gratis verzending voor alle bestellingen binnen Benelux.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Betan MediX geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@betanmedix.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren na geen resultaat / “geen resultaat, geld terug”. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Uw resultaat is onze topprioriteit. We zijn ervan overtuigd dat CellulitiX™ uw cellulitis verbetert en daardoor zichtbaar resultaat geeft. Dit is duidelijk uit onze studies gebleken: 92% van de vrouwen is tevreden over het gebruik van CellulitiX™ en ziet verbetering.  Daarom garanderen wij dat als u geen resultaat ziet u uw geld terug krijgt.

Mocht u na gebruik volgens de bijsluiter geen verbetering zien van uw cellulitis, laat het ons dan weten en wij zullen ons houden aan onze belofte “geen resultaat, geld terug”.

Om misbruik te voorkomen zijn wij wel genoodzaakt om van u bewijzen geleverd te krijgen dat u geen zichtbare vermindering van uw cellulitis heeft. Daarom vragen wij van u het volgende:

 • Voor en na foto’s met een tijdstempel voor aanvang en 4 tot 6 weken na de behandeling. Op de meeste camera’s, smartphones en tablets kunt u tegenwoordig een tijdstempel instellen bij het maken van een foto. Op de voor en na foto’s, moet een duidelijke datum te herleiden zijn.
 • Foto’s van alleen het behandelde gebied, zonder uw gezicht.
 • Twee richtingfoto’s
  • Een foto van achteren, vanaf uw heup tot uw knie
  • Een foto van de zijkant, vanaf uw heup tot uw knie
 • In ondergoed zodat het behandelde gebied goed zichtbaar is
 • In staande positie met witte achtergrond met voldoende belichting
 • Afstand 1.0-1,5 meter vanaf de camera
 • Stuur deze foto’s naar rma@betanmedix.com en de CellulitiX™ Crème en Massager retour naar Betan MediX, Duitsepoort 52E, 6221 HH, Maastricht binnen 50 dagen na aankoop.
 • Indien u voldoet aan de hierboven genoemde criteria zullen wij uw aanvraag beoordelen. U heeft éénmalig het recht om aanspraak te maken op onze voorwaarden “geen resultaat, geld terug”. Tevens is het retourrecht alleen geldig voor één CellulitiX™-product.
 • Bij een goedkeuring zullen wij overgaan tot restitutie van uw aankoop, verminderd met afhandelingskosten (12,50 euro). Mocht u de verzending gratis hebben ontvangen, dan zullen tevens de verzendkosten in mindering worden gebracht (binnen de Benelux 8,50 euro). De verzendkosten voor de retourverzending is voor eigen rekening.
 • Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw aanvraag, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Know More About Cellulite Therapy

STAY IN TOUCH