Over ons

cellulitix betan medix

Nederlandse Cellulitis Experts ontwikkelden CellulitiX™

 

Betan MediX is een Europees cosmetisch bedrijf gericht op ontwikkeling van innovatieve hoog-kwalitatieve skincare producten. Alle producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met plastisch chirurgen en apothekers op basis van wetenschappelijk literatuur en onderzoek. Het actieve anti-cellulitis bestanddeel van CellulitiX™ is het unieke Betan CellumiX Triple Component™. De CellulitiX™ Crème wordt meegeleverd met de CellulitiX™ Massager voor een diepere penetratie van de crème, verbeterde bloeddoorstroming en afvoer van lymfevocht, voor maximaal effect.

 Alle producten zijn ontwikkeld door plastisch chirurgen en cellulitis experts, onder wie Dr. Volkan Tanaydin (plastisch chirurg & apotheker)

Drs. Volkan Tanaydin, MD, PharmD

Plastisch chirurg i.o. en Apotheker

volkan tanaydin cellulitix
linkedin volkan tanaydin

Volkan Tanaydin M.D., PharmD. (1983) is one-of-a-kind doordat hij zowel de opleiding Plastische Chirurgie als Farmacie heeft gecombineerd. Hij heeft Farmacie gestudeerd in Groningen, deze studie met een uitzonderlijke graad afgesloten en diverse fondsen weten te bemachtigen, waaronder de ‘Groninger Funds for Excellent students’. Daarnaast is hij sinds 2012 in opleiding tot plastisch chirurg in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) met een specialisatie in de Esthetische Chirurgie. Gedurende zijn loopbaan heeft hij samengewerkt met zeer gerenommeerde plastisch chirurgen, waaronder uit Taiwan. Daarnaast heeft hij meerdere artikelen gepubliceerd op het gebied van littekens. Hij heeft veel ervaring opgedaan in cellulitebehandelingen en hij is hard op weg om te behoren tot de volgende generatie cellulitis experts. Collega’s omschrijven hem als een uitzonderlijk creatief, extrovert en energierijk persoon, die altijd met vernieuwende oplossingen komt. Zijn filosofie is dat elk persoon zijn doelen kan bereiken, ongeacht hoe groot deze zijn. In het begin kan dit onmogelijk lijken, maar dit stopt hem niet. Zoals Lao-Tzu het omschreef: “een reis van duizend mijlen begint met een enkele stap”. Het belangrijkste is dat er een duidelijk doelstelling is en toegewijde enthousiasme. Volkan Tanaydin’s levensmotto is:

“Er zijn doeners en dromers. Ik ben beide. En ik heb grote dromen. Veel mensen hebben grote ideeën. Doen is waar het om gaat én ik doe. Ik zoek altijd de grens op om juist de wereld hierachter te verkennen”

Hopelijk na gelezen te hebben wie de oprichters zijn, heb je een beter beeld van hun passie voor cellulitis en cellulitis gerelateerde behandelingen. Heb je nog een vraag over cellulitis of anti-cellulitis behandelingen? Chat met een van onze cellulitis experts of stuur ons een email

Wetenschappelijk bewezen anti-cellulitis crème van plastisch chirurgen en apothekers

The Best Anti Cellulite Cream and Massager by CellulitiX
Anti Cellulitis Crème en Anti Cellulitis Massager door CellulitiX – Wetenschappelijk Bewezen Cellulitis Behandeling Ontwikkeld door Plastisch Chirurgen en Apothekers

In stock / Shipping Available

GEEN RESULTAAT, GELD TERUG. GRATIS VERZENDING. 

REVOLUTIONAIRE ANTI CELLULITIS CRÈME – Klinisch bewezen cellulite behandeling met overtuigende resultaten.

SNEL CELLULITIS VERWIJDEREN – Door plastisch chirurgen aangeraden als de beste cellulite crème om cellulite te verwijderen.

ZICHTBARE RESULTATEN – 92% heeft binnen 4 tot 6 weken een zichtbaar resultaat en raadt CellulitiX™ aan vriendinnen aan.

ONTWIKKELD DOOR EXPERTS – Ontwikkeld door een uniek team van hoogopgeleide, Nederlandse plastisch chirurgen en apothekers.

Maestro
Mastercard
PayPal
Visa
69.95

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

ONTVANG KORTINGSCODES, TIPS & TRICKS, EN NOG VEEL MEER!