Customer Service

1.1 Waar kan ik CellulitiX™ producten kopen?

CellulitiX™ Crème en Massager is eenvoudig online te bestellen via onze webshop op www.cellulitix.nl. Het product wordt tevens verkocht in door ons geselecteerde instituten die gericht zijn op huidverzorging en gezondheid. Bij een groeiende belangstelling zullen er in het binnen- en buitenland steeds meer klinieken, instituten en salons benaderd worden om CellulitiX™ Crème en Massager te verkopen. Wij houden u via onze website op de hoogte waar u ons product nu en in de toekomst kunt kopen.

1.2 Helpt CellulitiX™ echt? Wanneer kan ik resultaten verwachten?

De CellulitiX™ crème en Massager zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. De resultaten kunt u op onze website vinden. De onderzoeken die wij uitgevoerd hebben zijn gericht op de objectieve en subjectieve resultaten tijdens een periode van 6 weken. Hierbij besteden wij aandacht aan de omtrekmeting van de benen, de huidstructuur, de mate van cellulitis, de beleving van de klant, psychologische factoren en de klanttevredenheid. Uit de eerste 3 studies blijkt dat vrouwen het product als zeer prettig ervaren hebben en dat ze hun huid daadwerkelijk soepeler en strakker vonden aanvoelen. Voor uitgebreide details van deze onderzoeken verwijzen wij naar de subpagina ‘Wetenschap achter CellulitiX™. De meeste vrouwen merken na 1 week tijd een strakker huidgevoel en na 4-6 weken significant minder cellulitis (vermindering van kuiltjes en bobbeltjes op de huid). Indien de cellulitis meer gevorderd is, kan de kuur verlengd worden met nogmaals 6 weken. Als er binnen 12 weken tijd geheel geen effect te zien is, komt u in aanmerking voor andere behandelopties. Heeft u vragen of opmerkingen over de behandeling of andere behandelopties, neem dan contact met ons op.

1.3 Hoe kan ik zelf nog betere resultaten verkrijgen?

Gebruik de CellulitiX™ Crème én de Massager als belangrijk dagelijks onderdeel van uw anti-cellulitis behandelplan volgens het CellulitiX™ kuurchema. Met de crème en begeleidende massager kan een aanzienlijke afname van de cellulitis binnen 4-6 weken te verwachten zijn. Indien u het resultaat naast het gebruik van de crème wil versterken, kunt u aandacht besteden aan o.a. uw gewicht (het beste is een BMI onder de 25), het uitoefenen van een sportactiviteit (bijvoorbeeld 2-3x per week) en stoppen met roken. Dit zijn factoren die van belang zijn om een maximale anti-cellulitis werking te bewerkstelligen. Als u vragen heeft over voeding, sporten en roken, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben veel ervaring in dit soort beïnvloedbare factoren die op een eenvoudige en snelle manier aangepakt kunnen worden. Als de huidstructuur dermate aangetast is dat er alleen met de crème en massager slechts weinig effect te zien is, kan er gekozen worden voor een speciale bindweefselbehandeling of endermologie (bindweefselmassage). Deze behandelingen kunnen het resultaat significant verbeteren. Voor alle bijkomstige behandelingen kunt u bij ons terecht en wij zullen u advies op maat geven.

1.4 Wat als ik na de shock- en behandelfase (eerste twee kuren) nog steeds weinig resultaat bemerk?

De meest voorkomende oorzaak van een onvoldoende effect is het niet opvolgen van de voorschriften van de kuur. Wij hebben uitgebreid onderzocht welk behandelschema nodig is om een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Het is daarom van belang dat het kuurschema zo goed als mogelijk gevolgd wordt en dat de volledige kuur afgerond wordt. Het is mogelijk dat een vergevorderde cellulitis binnen 6 weken nog niet het gewenste resultaat geeft. Wij adviseren om de shockfase kuur nogmaals 6 weken voort te zetten. Als dit onvoldoende helpt, kunt u met ons contact opnemen om te bekijken welke andere behandelopties voor u geschikt zijn. Tevens kan er sprake zijn van een overmaat aan factoren die een negatieve invloed hebben op de behandelkuur. Dit kunnen factoren zijn die duidelijk beïnvloedbaar zijn, zoals weinig beweging, ongezonde voeding en roken, of factoren die niet te beïnvloeden zijn, zoals hormonale of genetische invloeden. Als u niet zeker bent over de factoren die bij u een rol spelen en wilt u hier advies over voor een beter effect van de crème, neem dan contact met ons op.

1.5 Wat is uniek aan de CellulitiX™ Crème vergeleken met andere anti-cellulitis crèmes?

De meeste anti-cellulitis producten op de markt hebben lage doseringen (van minder dan 1%) bestanddelen die al dan niet inwerken op de structuur en stofwisseling van de huid en het onderhuidse vetweefsel. Onze doseringen daarentegen zijn significant hoger, maar worden geheim gehouden om te voorkomen dat andere bedrijven ons product kopiëren. Langdurig wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd naar de ontwikkeling van het unieke Betan CellumiX Triple Component™, bestaande uit een combinatie van een optimale doses van Adiposlim™, cafeïne en retinylpalmitaat in dusdanige verhouding dat het product stabiel blijft en er bij langdurig gebruik nauwelijks of geen bijwerkingen optreden. Tijdens het wetenschappelijk onderzoek is uitgebreid onderzocht welke factoren van invloed zijn op de ontwikkeling van cellulitis en in hoeverre topicale crèmes (op de huid smeerbaar) werkzaam zijn tegen cellulitis.

Know More About Cellulite Therapy

STAY IN TOUCH