CRÈME DE LA CRÈME: BETAN MEDIX OP MASTERS OF LXRY

Posted by CellulitiX | januari 8, 2016
creme-de-la-creme-betan-medix-op-masters-of-lxry

.

Alle luxe is er te koop: van super yachts tot de absolute top in de diamantenwereld. De befaamde luxebeurs was groter dan ooit! Zo’n 46.000 bezoekers van het binnen- en buitenland vonden hun weg naar de Masters of LXRY om de nieuwste trends op luxegebied te bewonderen. Wij hebben tijdens de veertiende editie van de Masters of LXRY het brede publiek laten kennismaken met onze wetenschappelijke doorbraak in de bestrijding van cellulitis.

Tijdens de beurs hebben wij talloze vrouwen gesproken die het cellulitis-probleem heel goed herkennen. De interessante gesprekken waren een bevestiging van de vrouwelijke gevoelens die wij dagelijks meemaken als plastisch chirurgen. Het zijn vooral gevoelens van schaamte, ‘niet durven’ en zich beperkt voelen in de dagelijkse bezigheden. Zo vertelde een van de geïnteresseerde vrouwen ons dat ze eigenlijk alleen met de zomer ‘bloot’ gaat in haar bikini. Dat is voor haar een moeilijk moment, omdat ze het gevoel heeft dat mannen én vrouwen naar haar benen kijken. Maar onbewust wordt ze er iedere dag mee geconfronteerd. Ze staat niet graag voor de spiegel en ze gebruikt met name lange broeken die haar dijen corrigeren. Haar ongenoegen was een herkenningspunt uit duizenden.

volkan tanaydin-berend van der lei - betan medix

 

Een van onze bezoeksters vertelde ons dat ze regelmatig naar Marbella gaat. Het leven schijnt er super te zien. Ze kan volop genieten van de rust, vrijheid en de heerlijke Spaanse cultuur. Toch gaat ze maar zelden naar de prachtige haven of het strand om in zomerse kleding of bikini te vertoeven. Ze is namelijk onzeker over haar buik, billen en benen. De huid is niet meer dat wat het geweest is, vertelde ze ons. ‘Ik zie de huid als een spiegel voor mijn gezondheid’. Als haar huid er niet egaal en verzorgd uitziet, voelt ze zich minder ‘gezond’ en zal ze minder snel het huis uitgaan. Ze voelde zich enorm gefrusteerd. Wij hebben haar uitgebreid voorgelicht over de wetenschappelijke achtergrond van cellulitis. Ze stond versteld van het feit dat cellulitis voorheen nooit goed begrepen werd. Na een lang gesprek hebben wij de bezoekster blij kunnen maken met onze nieuwe CellulitiX crème. Over 4 weken bellen wij haar op om de resultaten te bespreken.

Wij presenteerden onze revolutionaire CellulitiX™ op de Masters of LXRY-beurs

Zeg maar dag tegen cellulitis met de nieuwe revolutionaire anti-cellulitis crème CellulitiX™, ontwikkeld door Prof. dr. Berend van der Lei, Europa’s eerste hoogleraar in Esthetische Plastische Chirurgie en Volkan Tanaydin, dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg i.o. en apotheker. Met hun expertise en supervisie worden producten ontwikkeld in nauwe samenwerking met plastisch chirurgen en apothekers op basis van wetenschappelijk literatuur en onderzoek. In feite komen beauty en science hier samen. Meer weten? Bezoek Beauty Boulevard, tijdens Masters of LXRY 2015.