Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/cellulitix.nl/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Beste Cellulitis Crème van Plastisch Chirurgen | Cellulitis Verwijderen | CellulitiX™

Cellulitis Crème

BESTE CELLULITIS CRÈME

ONTWIKKELD DOOR PLASTISCH CHIRURGEN EN APOTHEKERS

Zoek jij de beste cellulitis crème die klinisch getest is door plastisch chirurgen en apothekers? CellulitiX™ Crème & Massager is het antwoord! Wij leggen graag alle unieke eigenschappen van deze anti cellulite crème en massager uit. 

CellulitiX™ Crème

Beste Cellulitis Crème van CellulitiX

BEWEZEN ANTI CELLULITE BESTANDDELEN

De revolutionaire crème bevat het unieke Betan CellumiX™ Triple Component bestaande uit een combinatie van Adiposlim™, cafeïne en retinylpalmitaat.

SIGNIFICANTE CELLULITE VERMINDERING

Bij 92% van de vrouwen is er een significante afname van de cellulitis op de heupen, billen en bovenbenen na regelmatig gebruik van de CellulitiX™ Crème.*

STRAKKERE, GLADDERE HUID

Met gebruik van de CellulitiX™ Crème wordt de huid steviger, gladder en jonger, met een verbeterde elasticiteit van de huid.*

UITSTEKEND HYDRATERENDE WERKING

De CellulitiX™ Crème is super vochtinbrengend en hydraterend voor de huid, met karitéboter en amandelolie voor een zachtere en gladdere huid.

STERKE, NATUURLIJKE ANTI-OXIDANTEN

De unieke formule bevat natuurlijke anti-oxidanten zoals actief vitamine A en C, die er voor zorgen dat alle huidlagen gezond en jong houden.

VOOR ALLE HUIDTYPEN

De CellulitiX™ Crème is klinisch getest en geschikt bewezen voor alle huidtypen.

VERFRISSENDE GEUR

De crème heeft een bijzondere, verfrissende geur voor het hele lichaam.

CellulitiX™ innovatieve airless dispenser

Beste cellulitis crème van CellulitiX

BEHOUDT EIGENSCHAPPEN VAN INGREDIËNTEN

De innovatieve airless dispenser behoudt alle eigenschappen van de cosmetische ingrediënten zoals vitamine A en C, cafeïne en retinylpalmitaat.

MINDER CONSERVEERMIDDELEN

Er zijn minder conserveermiddelen nodig met de airless dispenser, waardoor het product natuurlijk stabiel blijft.

BESCHERMING TEGEN INVLOEDEN VAN BUITENAF

Met de airless dispenser is er 100% bescherming van alle ingrediënten tegen UV licht, zuurstof en bacteriële besmetting.

CONSTANTE DOSERING & HYGIËNISCH

De airless dispenser zorgt voor een nauwkeurige constante dosering zonder verspilling. Het is tevens hygiënisch en oogt luxueus.

CellulitiX™ Massager

Beste cellulitis crème en massager van CellulitiX

LICHTE, STEVIGE MASSAGEBORSTEL

De CellulitiX™ Massager is speciaal ontworpen en gemaakt van lichtgewicht kunststof met rubberen, stevige maar soepele noppen voor diepe en snellere penetratie van de CellulitiX™ Crème. Dit resulteert in een effectieve afname van de  cellulitis.*

COMFORTABEL MASSEREN

Met de massager zijn veel comfortabele handposities mogelijk met goede grip zonder uit te glijden.

GEMAKKELIJK TE VERVOEREN

De Massager is eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen in een reistas.

Op zoek naar de beste cellulitis crème? Wij verzekeren u dat behandeling met CellulitiX™ Crème & Massager een elastische en gladde huid oplevert.* Heeft u nog een vraag over cellulite of anti cellulite behandelingen? Chat dan met een van onze cellulitis experts of stuur ons een email.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN ANTI CELLULITIS CRÈME VAN PLASTISCH CHIRURGEN EN APOTHEKERS

The Best Anti Cellulite Cream and Massager by CellulitiX
Anti Cellulitis Crème en Anti Cellulitis Massager door CellulitiX – Wetenschappelijk Bewezen Cellulitis Behandeling Ontwikkeld door Plastisch Chirurgen en Apothekers

In stock / Shipping Available

GEEN RESULTAAT, GELD TERUG. GRATIS VERZENDING. 

REVOLUTIONAIRE ANTI CELLULITIS CRÈME – Klinisch bewezen cellulite behandeling met overtuigende resultaten.

SNEL CELLULITIS VERWIJDEREN – Door plastisch chirurgen aangeraden als de beste cellulite crème om cellulite te verwijderen.

ZICHTBARE RESULTATEN – 92% heeft binnen 4 tot 6 weken een zichtbaar resultaat en raadt CellulitiX™ aan vriendinnen aan.

ONTWIKKELD DOOR EXPERTS – Ontwikkeld door een uniek team van hoogopgeleide, Nederlandse plastisch chirurgen en apothekers.

Maestro
Mastercard
PayPal
Visa
69.95

*Onze studies tonen aan dat 92% van de vrouwen binnen 4 tot 6 weken zichtbaar resultaat hebben én zou CellulitiX™ aanbevelen aan vriendinnen. Desondanks kunnen we helaas geen garantie geven dat uw cellulitis zal verminderen of dat u tevreden zult zijn met ons product. Mocht dit het geval zijn, kunt u wel in aanmerking komen voor onze “niet goed, geld terug” actie (zie onze algemene voorwaarden).

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF

ONTVANG KORTINGSCODES, TIPS EN TRICKS, EN NOG VEEL MEER!